MENIU

A râs de ea în şcoală că era grasă, dar la liceu fata s-a răzbunat. A ajuns o bombă sexy

Louisa Manning, o americancă de liceu, şi-a povestit pe reţelele de socializare experienţa cu băieţii răi.

Totul a început pentru ea în perioada şcolii generale, când era, într-adevăr, grăsuţă. La vârsta de 12 ani, fata cântărea 80 kg, iar colegii mai răutăcioşi îi puneau porecle jignitoare şi o strigau în fel şi chip. Louisa a trăit un calvar. Dar, odată intrată la liceu, adolescenta a intrat într-un program sever de slăbire şi, doar într-un an, a slăbit 30 kg. Ajunsese o bombă sexy.

Soarta a făcut să se întâlnească pe stradă cu unul dintre băieţii care au chinuit-o. Desigur, tânărul n-a recunoscut-o, pentru că fata arăta total diferit. A invitat-o în oraş. Într-un plan de răzbunare pe care l-a născocit pe loc, Louisa a acceptat. În seara în care trebuia să aibă loc întâlnirea, adolescenta a mers mai devrele la restaurant, i-a dat unei chelneriţe o poză cu băiatul respectiv şi un bileţel pe care scria: "Eu sunt fata de care râdeai că era grasă. Acum am slăbit şi ţi-am tras clapa, nu vin la întâlnire".

Băiatul şi-a adus aminte cine e bomba sexy pe care a pus ochii, a făcut rost de numărul ei de telefon şi i-a trimis un sms în care şi-a cerut scuze pentru perioada şcolii, adăugând că acum s-a maturizat. Americancei i s-a făcut milă de băiat, dar l-a anunţat că oricum nu vrea să mai audă de el, semn că rănile trecutului nu se vindecaseră.

Mai multe articole despre:
A râs de ea în şcoală că era grasă