MENIU

A rămas gravidă cu VIOLATORUL. Doctorii i-au zis să avorteze, dar a rezufat. Ce a născut după 9 luni

O femeie din Cartagena, Columbia, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, şi-a spus povestea în presa din ţara natală.

Este căsătorită şi a trecut printr-o tragedie în urma căreia şi acum se luptă să-şi revină din punct de vedere psihic.

A fost plecată în delegaţie într-un alt oraş, departe de casă. Firma ei a cazat-o la un hotel ieftin. Era noapte şi abia a deschis uşa la cameră, întrucât becurile de pe holurile stabilimentului nu funcţionau. De cum a intrat în încăpere, un bărbat a întâmpinat-o. "V-am fost speriată, ci doar surprinsă. Mi-a dat un pumn în faţă, după care nu-mi mai amintesc nimic. Tot ce ştiu e că m-am trezit pe hol, dezbrăcată. Mi-am dat seama că am fost violată. Mi-am făcut repede toate analizele, care au fost OK. Bine că nu m-am ales cu nicio boală", a povestit columbianca.

Cinci săptămâni mai târziu, femeii i s-a făcut rău, aşa că s-a întors la spital. În urma unei ecografii, a aflat că este însărcinată. Conform calculelor, tatăl era violatorul. Medicii au sfătuit-o să avorteze, pentru că acel copil fusese conceput în violenţă şi nu se ştie de ce boli suferea agresorul. Femeia a refuzat. A discutat cu soţul ei şi au decis să păstreze copilul, chiar dacă riscau mult.

"Chiar dacă a fost vorba de un viol, copilul n-are nicio vină. Am născut un băiat, şi el este cel care îmi alină durerea şi mă face să-mi revin psihic", a mărturisit columbianca.

Copilul născut de femeie şi soţul femeii, în Galeria Foto.

 

 

Mai multe articole despre:
viol gravidă