MENIU

A plecat în paradisul din Zakynthos și a murit acolo. Sfârșit cumplit pentru un turist

Vancanţa unui tânăr american în Grecia s-a sfârşit tragic. Băiatul, în vârstă de 22 de ani, a fost ucis în bătaie pe insula Zakynthos, după o încăierare pornită într-un bar. Opt persoane au fost reţinute în cadrul anchetei deschise de poliţie.

Proaspăt absolvent al Universităţii din Arizona, Bakari Anderson a ales Grecia pentru a sărbători. A mers acolo pentru a se simţi bine şi pentru a avea vacanţa pe care o merita.

Martorii spun că l-au văzut pe american la ora trei dimineaţa într-un bar din Zakynthos, o insulă din Grecia cu o viaţă de noapte intensă. Acolo a început cearta cu un grup de persoane. Cearta s-a transformat în bătaie, iar turistul a fost urmărit până în afara localului şi a fost lăsat fără suflare pe o stradă.

Opt persoane au fost arestate în legătură cu uciderea americanului. Paznicul barului, barmanul şi şase turişti sârbi.

Apropiaţii lui Bakari Henderson spun că acesta se gândea să-şi înceapă propria lui afacere şi se afla în Grecia pentru o sesiune foto necesară liniei vestimentare pe care voia să o lanseze.

Familia tânărului american a spus într-un comunicat că este devastată de vestea morţii lui Bakari Henderson şi l-a descris drept un student exemplar care îşi iubea prietenii, călătoriile şi era o inspiraţie pentru ceilalţi.

Mai multe articole despre:
Grecia turist Zakynthos