MENIU

Era însărcinată și la ecografie a văzut ceva șocant în burta sa. Doctorii au rămas fără cuvinte

Nicola Richards, în vârstă de 27 de ani, este acum o mama fericită, dar a trecut plin clipe de coşmar în timpul sarcinii.

Ea a avut un şoc după ce a mers la un control iar medicii i-au spus că cervixul ei nu este suficient de puternic pentru a-i ţine fătul în pântece. Practic micuţul putea să cadă la propriu, în orice moment, din burta ei, scrie kanald.ro.

Riscurile erau enorme: în cazul în care se întâmplă acest lucru iar cel mic venea pe lume mult prea devreme, şansele lui de supravieţuire erau minime, deoarece organismul nu îi era dezvoltat complet.

Nicola a fost cu atât mai speriată cu cât a trecut anterior printr-o experienţă similară: primul ei bebeluş, o fetiţă pe care a numit-o Hope, a murit din această cauza, "născându-se" în a cincea luna de sarcina.

Pentru a evita din nou o astfel de tragedie, doctorii au apelat la un artificiu şocant, dar eficient: au cusut practic fătul de corpul mamei. Din fericire totul s-a terminat cu bine: Jesse a venit pe lume în a 8-a luna de sarcina, a fost perfect sănătoasă şi s-a dezvoltat normal.

Mai multe articole despre:
mamă sarcină cervix