MENIU

A lovit în plin victima cu Bentley-ul său și a fugit. Faptă cumplită a unui român la Londra

George Claudiu Albu se afla joi la volanul Bentley-ului sau de 170.000 de euro şi circula prin luxoasa zona Notting Hill în momentul în care a dat peste victima lui, un grădinar care se afla la lucru şi care coordona traficul în jurul camionului sau, pentru a evita un accident, potrivit obiectivbr.ro. 

Un român de 31 de ani a fost pus sub acuzare pentru omor din culpă, după ce a lovit cu maşină un tânăr de 23 de ani, în Londra, şi a fugit de la locul accidentului.

George Claudiu Albu se afla joi la volanul Bentley-ului sau de 170.000 de euro în momentul în care a dat peste victima lui, un grădinar care se află la lucru şi care coordona traficul în jurul camionului sau, pentru a evita un accident, relatează Daily Mail.

Romanul, stabilit în Paddington, va apărea în faţa unui judecător din Londra, în cursul zilei de luni. Procurorii afirmă că acesta nu avea actele maşinii în regulă şi nici asigurare. Conform unor fotografii obţinute de jurnaliştii de la Daily Mail, bărbatul a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii în care se laudă cu maşina sa, dar şi cu fizicul atletic şi tatuajele de pe corp.

Imagini surprinse la locul accidentului arată maşina de lux a romanului, cu partea din faţă zdrobită, semn că acesta conducea cu viteză la momentul impactului, petrecut la miezul nopţii, în noptea de joi spre vineri.

Mai multe articole despre:
Londra accident ucidere din culpă Bentley