MENIU

A început să plângă în timp ce era controlată la aeroport. Ce spune femeia că i-a făcut angajata

Angela Rye, de 37 de ani, a fost surprinsă atunci când securitatea Aeroportului Metropolitan din Detroit a decis să îi facă un control corporal, adițional celui care se face în mod normal. Rye trecuse deja de detectorul de metale și a fost selectată pentru o scanare corporală.

Un reporter CNN a publicat videoclipul în care Angela Rye este controlată ”agresiv” de către o femeie, angajată a aeroportului. Scanerul corporal a alertat ofițerul care făcea controlul că există suspiciunea unor obiecte sau substanțe interzie în dreptul organelor genitale ale Angelei Rye. Apoi, ofițerul care îi făcea controlul corporal a anunțat-o că va trebui să îi atingă părțile intime pentru a se asigura că nu transportă nimic periculos, potivit click.ro.

Angela Rye a început să plângă după ce a fost atinsă în zona organelor genitale. Femeia susține că așa ceva nu se face în timpul unui control corporal normal și că ce i s-a intâmplat ei nu face parte din protocolul securității aeroportului. Angela crede că i-a fost invadată intimitatea și că i-au fost încălcate drepturile. De asemenea, Rye a declarat că angajata aeroportului nu a atins-o ușor, așa cum i-a spus înainte, ci i-a "introdus mâna în zona intimă". Reprezentanții Aeroportului Metropolitan din Detroit susțin că declarația Angela Rye este exagerată și că angajata respectivă a urmat protocolul.

Mai multe articole despre:
0 control corporal angela rye