MENIU

Prima apariție publică a miliardarului chinez Jack Ma din ultimele trei luni. Despre ce a discutat antreprenorul

Prima apariție publică a miliardarului chinez Jack Ma din octombrie 2020

Jack Ma și-a făcut prima apariție publică, după ce autoritățile chineze au luat la țintă afacerile imperiului său financiar în urmă cu aproape trei luni. Conform Hotnews, miliardarul a apărut într-o înregistrare video, care însă lasă foarte multe întrebări în spațiul public.

Jack Ma a vorbit la un eveniment multianual, eveniment dedicat profesorilor din mediul rural. Într-una din înregistrările video distribuite online, cel mai faimos antreprenor al Chinei poate fi văzut făcând turul unei școli primare din Hangzhou, orașul său natal. Ma, care nu a apărut în public după ce autoritățile de la Beijing au suspendat listarea pe bursă a companiei sale fintech Ant Group, le-a spus profesorilor că își va dedica mai mult din timp pentru filantropie. |Miliardarul nu a precizat nimic referitor la conflictul cu autoritățile chineze.

Acțiunile Alibaba, gigantul de comerț electronic co-fondat de Ma și care deține în jur de o treime din Ant Group, au crescut cu 8,5% în Hong Kong și cu un procent apropiat pe bursa din Statele Unite.

Mai multe articole despre:
jack ma