MENIU

Directorul Aeroportului din Brașov a fost demis: ce i se reproșează

Alexandru Anghel, directorul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav a fost demis, joi seara, în urma şedinţei Consiliului de Administraţie. 

„În urma şedinţei, Consiliul de Administraţie a decis, cu vot unanim, demararea în instanţă a acţiunii în răspundere a directorului general. Fiind o acţiune în instanţă, nu pot da multe amănunte, dar putem spune că domnului Anghel i s-a reproşat un management defectuos”, a declrat Daniel Micu, preşedintele CA al AIBG, pentru MyTEX.

„În momentul în care se decide o astfel de acţiune în instanţă, contractul directorului Alexandru Anghel încetează în maximum 30 de zile din momentul în care va fi anunţat. Cum şedinţa s-a încheiat în afara programului, vom face înştiinţarea mâine. Procedura care urmează este ca pentru o perioadă de 5+2 luni, Consiliul de Administraţie să numească un alt director. Momentan, nu avem un nume. În această perioadă, Consiliul de Administraţie trebuie să demareze procedurile de selecţie pentru un nou director”, a mai punctat Daniel Micu.

 

Mai multe articole despre:
director aeroport brasov alexandru anghel