MENIU

Misterul lui Shakespeare. S-a întors după secole să se căsătorească cu o actriță CELEBRĂ?

Deși milioane de oameni cred în reîncarnare, foarte puțini au amintiri ce pot fi documentate din viețile anterioare. De acest lucru profită cei care nu-și fac mari probleme legate de rigoarea științifică a informațiilor sau pur și simplu cei care sunt vrăjiți de frumusețea ideii. O astfel de poveste este cea legată de marele dramaturg William Shakespeare si celebra actiță Anne Hathaway. 

Dovezi bune ar putea veni sub forma unor detalii unice și informații despre viețile lor anterioare pe care nimeni altcineva nu le cunoaște.

În cazul celebrei actrițe Anne Hathaway, coincidențele sunt de-a dreptul fascinante. Soțul ei, actorul și producătorul Adam Shulman, seamănă izbitor cu marele dramaturg britanic. Dar aceasta este doar începutul, pentru că pe soția lui William Shakespeare a chemat-o ..... Anne Hathaway, iar acesta i-a scris "Viața este prea scurtă pentru a te iubi doar într-una, îți promit că te voi căuta în viața următoare."

 

 
Cel mai probabil, este vorba doar de o poveste frumoasă, bazată pe o serie de coincidențe cu adevărat fascinante. De altfel, la o simplă căutare pe Google după numele lui Adam Schulman, prim asociere nu este Anne Hathaway, ci... William Shakespeare.
Mai multe articole despre:
Shakespeare Anna Hathaway casatorit sot