MENIU

Un Ford merge prin Bucureşti cu plăcuţe cu "numărul" Steaua.ŞOC pentru toţi când au văzut şoferul

Un Ford Explorer circulă prin Bucureşti cu plăcuţe de înmatriculare ciudate. Profitând de faptul că maşina e înmatriculată în Statele Unite ale Americii, proprietarul şi-a pus "numărul" Steaua.

Cel care deţine acest SUV este nimeni altul decât Helmuth Duckadam, portarul care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1986 şi actualul preşedinte de imagine al roş-albaştrilor.

Cum s-a ales cu aceată maşină povesteşte chiar Duckadam:

"Am primit de la un prieten foarte bun al meu din SUA o maşină americană. E mai mult o surpriză pentru domnul Talpan. Dacă dânsul a dorit neapărat să ţină la numele Steaua, să ni-l ia, eu am în continuare Steaua. Maşină americană care are numele de înmatriculare Steaua. Am vrut să pun Steaua 1, dar era luat deja acest număr de un român din New York.

Eu cred că am voie, e maşină înscrisă pe numele meu, e maşină americană, impozitele sunt plătite în SUA. Eu am FCSB-ul pe piept, dar la maşină am Steaua. Nu ştie nimeni de această maşină, dar am vrut eu să fac o surpriză pentru meciul de pe Arena Naţională cu Dinamo. Are viteză, are motor foarte mare, de 4 000 benzină, deci o voi folosi doar pentru meciurile Stelei şi, eventual, la un pescuit, deoarece consumul este destul de mare", a povestit fostul portar al Stelei pentru Digisport.

Cum arată această maşină, în Galeria Foto.

Sursa foto: Digisport

Mai multe articole despre:
Steaua Ford Helmuth Duckadam