MENIU

DACIA DUSTER face ravagii la Salonul Auto de la Frankfurt. GALERIE FOTO

DACIA DUSTER. Un design exterior mai robust și impunător și un interior reproiectat pentru mai mult confort și plăcere de a conduce, așa se prezintă noul model DACIA DUSTER la Salonul Auto de la Frankfurt. 

DACIA DUSTER. Cu un design exterior complet nou și un interior redesenat pentru mai mult confort, Noul Duster este vedeta Dacia la Frankfurt! GALERIE FOTO!

DACIA DUSTER. Echipat cu sistemele Multiview Camera și Hill Descent Control, aer condiționat automat și Keyless Access, noul model îți va oferi o experiență a condusului îmbunătățită! GALERIE FOTO!

DACIA DUSTER. Mașina este disponibilă în două versiuni pe benzină: SCe 115 cai putere (4x2), TCe 125 cai putere (4x2 si 4x4) – transmisie manuală. Diesel : dCi 90 cai putere (4x2) si dCi (4x2 si 4x4) – transmisie manuală.
Transmia automată EDC va fi disponibilă exclusiv cu motorizarea dCi 110 cai putere (4x2). GALERIE FOTO!

DACIA DUSTER. Cei prezenti la Frankfurt au putut vedea SUV-ul romanesc in toata splendoarea lui, cu o grila a radiatorului mai mare, blocuri de lumini cu semnatura LED, o forma diferita pentru stopuri si scuturi ceva mai pronuntate atat in fata cat si in spate. GALERIE FOTO!

DACIA DUSTER. Materialele si finisajele sunt mai calitative, scaunele ofera un confort sporit iar deasupra display-ului sistemului de infotainment avem acum trei fante de aer. Totodata, spatiile de depozitare au fost suplimentate. GALERIE FOTO!

DACIA DUSTER vine cu un preţ începând cu 11.000 de euro, iar suma creşte în funcţie de dotările pentru care optează cumpărătorul. GALERIE FOTO!