MENIU

Dacia Duster. Modelul surprinzător de Duster prezentat la Salonul Auto de la Bucureşti

Dacia Duster a fost prezentă şi la Salonul Auto de la Bucureşti, ce s-a ţinut în perioada 11-21 octombrie. Galeria Foto.

Dacia a venit cu modelul Duster pe care îl foloseşte Jandarmeria Română la intervenţii. Au afişat atât modelul pentru zone montane, cât şi pe cel de teren normal. Astfel, amatorii brandului Dacia au putut admira SUV-ul cu şenile în loc de roţi, dar şi pe cel cu un aspect foarte agresiv, cu o grilă de fier pentru protecţia farurilor. N-au lipsit nici lanternele sau girofarurile de pe cupolă.

Cum arată Dacia Duster de la Salonul Auto de la Bucureşti, în Galeria Foto.

Citiţi şi:

Dacia Duster, modelul care a apărut pe străzi şi a REVOLTAT românii. Este incredibil aşa ceva!

Salonul Auto București & Accesorii (SAB & Accesorii) împreună cu partenerii săi au sărbătorit anul acesta 25 de ani de la organizarea în 1993 a primei ediții SAB, dând întâlnire tuturor iubitorilor de fenomen auto și specialiștilor din industria auto la cea mai complexă și completă expoziție a acestui domeniu în perioada 11 – 21 octombrie 2018, în pavilionul expozițional B2 și zona exterioară adiacentă din Romexpo.

Altfel, la salonul de la Paris, Dacia Duster a prezentat modelul pe benzină 1.3 TCe. Debutul a fost cu versiunile 4x2, urmând ca în 2019 să fie disponibil și modelul 4x4.

Mai multe articole despre:
dacia duster de la SAB