MENIU

Cum trebuie să arate o maşină ca să impresionaţi o fată la prima întâlnire

MARIMEA este importanta. Dar este importanta si la masini, deoarece femeile vor aprecia mereu mai mult un barbat cu o masina mare, scumpa, care simbolizeaza bunastarea si dorinta de succes.

CULOAREA MASINII este si ea importanta pentru o femeie, la prima vedere. Daca ai o masina rosie, galbena sau de alta culoare feminina, ea se va intreba daca nu cumva este autoturismul mamei tale sau al nevestei. Masinile negre se pare ca sunt cele mai apreciate de femei, urmate de cele bleumarin.

JANTELE MASINII sunt si ele importante. Si daca ai niste jante frumoase, mari si curate, ai toate sansele, desi conduci un Logan, sa ti se zica: Vai draga, ce masina superba ai!

GARDA LA SOL este si ea importanta pentru femei. Mai ales cand ele se urca la bordul masinii tale. Este dovedit ca daca esti vreun iubitor de stance si circuli cu masina lipita de asfalt, femeile nu se vor inghesui sa se urce in masina ta, potrivit 4tuning.ro.

TAPITERIA masinii este printre cele mai importante elemente care pot dicta succesul sau esecul unei prime intalniri cu o femeie. Chiar daca un interior de piele denota lux si eleganta, femeile prefera tapiteria textila. Asa ca un interior textil, dar curat ca lacrima, face mai mult ca unul de piele.

COTIERA este un alt element important. Pentru ca pe ea se va sprijini cu siguranta doamna din dreapta ta. Daca insa lipseste, ea va stramba din nas si tu vei pierde niste puncte. Oricum, decat sa ai o cotiera aftermarket din targ, prost montata, mai bine fara...

PARBRIZUL e doar un alt element aflat la vedere, ce trebuie pastrat in stare buna, pentru o impresie pozitiva. Daca parbrizul masinii tale este murdar sau zgariat, o vei forta pe domnisoara sa priveasca chinuita prin el. Ceea ce nu iti va aduce multe laude... La fel este si cu masina curata. Daca tu scoti fata in oras cu masina plina de noroi, sunt sanse mari ca la tine acasa sa fie la fel. Deci... adio!

CALDURA din masina conteaza foarte mult. Sau racoarea, daca vorbim de intalniri pe timp de vara. Ideal este sa pastrezi mereu confortul la maxim in habitaclu, adica sa fie racoare vara si cald iarna. Nu exagera insa cu temperatura, mai bine intrebi daca ii place sau daca trebuie sa modifici temperatura. Niste scaune incalzite cand afara sunt -20 de grade iti mai aduc niste puncte!

PARASOLARUL este un element primordial atunci cand ai o femeie la bord. De fapt, oglinda de sub el. Pentru ca imediat cum se va urca, o femeie isi va verifica machiajul, mai ales daca afara e vant si i-a intrat parul in ochi. Daca parasolarul tau e plin de rovignete vechi, praf si murdarie, adio intalniri romantice viitoare!

MIROSUL din interior este mereu o carte de vizita excelenta. Insa acesta are doua taisuri: daca folosesti odorizante ieftine care miros a guma turbo si a spray-uri Farmec de la bunica, va fi mai grav decat daca nu folosesti deloc. De fapt, tot ce conteaza este sa nu miroasa a mucegai si gunoi in masina, iar putina aroma eleganta de fructe de padure sau vanilie este atingerea care conteaza.

Toate aceste exemple sunt în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
maşină