MENIU

Cât costă cel mai nou SUV lansat de Renault în România

Renault Arkana este un model SUV coupe. Foto/Renault

Renault a publicat lista de prețuri pentru noul Arkana. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune este echipată cu motorul pe benzină de 140 CP și transmisie EDC, cu un preț de pornire de 24.100 de euro.

După ce a deschis lista de precomenzi în data de 27 aprilie, exclusiv online, pe platforma sa de e-commerce, Renault dezvăluie acum prețurile de listă pentru SUV-ul Arkana.

Noul model vine echipat cu motor E-Tech Hybrid de 145 CP sau pe benzină TCe 140 EDC cu sistem micro-hibrid de 12V.

SUV-ul coupe este disponibil în versiunile de echipare Zen, Intens și RS Line. Prețul de pornire este de 24.100 de euro pentru varianta cu motor pe benzină TCe de 1.3 litri ce dezvoltă 140 de cai putere și transmisia EDC, în echiparea Zen.

Prețurile ajung până la 30.500 de euro în cazul versiunii cu motor E-Tech Hybrid de 145 CP și echiparea RS Line.

Renault susține că tehnologia E-Tech Hybrid poate acoperi până la 80% din timpul de conducere în oraș exclusiv cu energie electrică, reducând emisiile de CO2 și consumul de combustibil cu până la 40% față de un motor termic.

Noul Arkana este disponibil în șapte culori ale caroseriei: Opaque White, Pearl White, Metal Black, Metallic Grey, Zanzibar Blue, Fire Red și Valencia Orange (exclusiv pentru versiunea R.S.Line). Vor fi disponibile trei tipuri de jante de 17 inch și 18 inch.

Primele 20 de vehicule comercializate în România au făcut parte dintr-un lot exclusiv, care a acoperit toate versiunile de echipare si motorizările disponibile, dar cu o serie de dotări suplimentare speciale. Toate cele 20 de unități au fost deja vândute.