MENIU

Zodiile care vor avea noroc în dragoste în luna mai

Zodiile care vor avea noroc în dragoste în luna mai

Fiecare persoana are nevoie de afectiune si, de aceea, dragostea reprezinta un aspect foarte important in vietile noastre. Pentru a vedea care va fi situatia ta pe plan sentimental din mai 2015, ti-am pregatit un top al celor mai norocoase zodiidin luna care urmeaza.

Gemeni

Daca esti nascut sub acest semn zodiacal, e clar, norocul ti-a suras si de aceasta data. Prin urmare, daca esti implicat intr-o relatie, este posibil ca, in luna mai a acestui an, sa fii cerut in casatorie sau chiar sa te casatoresti. In cazul in care esti inca singur, nu mai e cazul sa iti faci niciun fel de problema, deoarece, cu siguranta luna mai a anului 2015 va aduce langa tine exact partenerul pe care il cautai de atat de mult timp.

Pesti

Chiar daca in ultima perioada te-ai cam plans ca nu iti merge bine in plan sentimental, daca esti singur, cu siguranta partenerul ideal o sa apara dupa jumatatea lunii mai. Nu doar ca respectiva persoana te va face extrem de fericit, dar va reusi sa te completeze si sa te faca sa te deschizi din nou, sa fii tu. Daca esti implicat deja intr-o relatie, este posibil ca partenerul sa isi doreasca sa faca un pas important, precum o cerere in casatorie.

Fecioara

Si pentru cei nascuti sub semnul fecioarei, luna mai este una extrem de norocoasa din punct de vedere sentimental. Asadar, daca inca nu ti-ai gasit jumatatea, este posibil ca, in aceasta perioada, sa iti dai seama ca cel pe care il cautai a fost intotdeauna langa tine, insa tu nu l-ai observat. Daca esti deja implicata intr-o relatie de lunga durata, aceasta va evolua, de ce nu, aparand un al treilea membru in familie, iar acest lucru sa aduca multa fericire.

Balanta

In cazul in care esti nascut sub semnul balantei, lucrurile merg din ce in ce mai bine pe plan sentimental si, daca te afli intr-o relatie, este posibil sa ai parte de o discutie cu partenerul tau prin care acesta sa iti propuna sa va mutati impreuna sau sa oficializati relatia.

In cazul in care inca nu ti-ai gasit alesul/aleasa, nu trebuie sa te ingrijorezi sau sa iti pierzi speranta, deoarece mai ales prima jumatate a lunii este favorabila cunoasterii unei persoane care sa iti influenteze casa relatiilor in bine si sa iti aduca implinirea de care aveai nevoie.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii