MENIU

Zodiile care fac pereche perfectă în dormitor

Compatibilitatea în dormitor este, fără doar şi poate, un element cheie în orice relaţie. E important ca "gusturile" voastre în materie de sex să coincidă. Unele zodii se potrivesc perfect la pat, în vreme ce altele nu fac deloc un cuplu potrivit în dormitor.

Iată care sunt combinaţiile perfecte care scot scântei atunci când se întâlnesc:

Berbec şi Balanţă

Când vine vorba despre sex, Berbecul este de neoprit. Este vulcanic, îi place sexul intens şi are nevoie de un partener care să fie în stare de aceleaşi lucruri. O Balanţă îi poate satisface toate dorinţele. Este la fel de activă în pat şi ştie cum să îi ofere partide de amor de neuitat.

Taur şi Scorpion

Taurul este un senzual prin excelenţă, care se bucură nespus de mult de toate plăcerile erotice. Deşi nu pare la prima vedere, adoră experienţele "hardcore", drept pentru care are nevoie de un Scorpion care să îi satisfacă toate fanteziile. Acesta, la rândul sau, iubeşte inventivitatea Balanţei.

Gemeni şi Săgetător

Nativului din Gemeni îi plac aventurile şi partidele de amor în locuri cât mai neconvenţionale şi cine ar putea să îi satisfacă toate aceste fantezii decât un Săgetător, la fel de dornic de experienţe inedite, încărcate de adrenalină. Ambii parteneri caută să îşi depăşească limitele erotice.

Rac şi Capricorn

Racul, sensibilul prin excelenţă, caută siguranţă în viaţă, dar şi în dormitor. De aceea, are nevoie de încrederea şi liniştea pe care i-o poate oferi un Capricorn. Nici unul, nici celălalt nu duc lipsa de imaginaţie în pat şi reuşesc să se ducă reciproc pe culmile plăcerii.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
sex cuplu horoscop zodii