MENIU

Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii. Suferă în tăcere

Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii. Suferă în tăcere

Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii. Când vine vorba de dragoste, compatibilitatea e cel mai important aspect. Degeaba îți place de o persoană și te simți atras de ea, dacă nu reușiți să fiți compatibili.

Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii. Din punct de vedere astral, există anumiți nativi care nu se potrivesc deloc și au interzis la dragoste deși încearcă din răsputeri să fie împreună.

Berbec

Oricât ți-ar bate inima pentru nativul Capricorn, vei fi nevoită să suferi în tăcere, întrucât conexiunea dintre voi este aproape de zero. Temperamentul tău coleric nu se potrivește cu disciplina nativului Capricorn, prin urmare o relație între voi nu ar duce nicăieri. Mai bine rămâneți prieteni!

Taur

Îți place nativul Vărsător, dar știi că nu îl poți avea doar pentru tine, căci tu ești o fire statornică și rațională, în timp ce el este libertin și nu acceptă reguli. Degeaba îți place să fii romantică, dacă nativul Vărsător nu reușește să înțeleagă cum funcționează iubirea.

Gemeni

În afară de un joc seducător, cu tentă erotică și cuvinte deocheate, această relație nu ar putea exista întrucât sunteți firi total diferite. Nativul Scorpion cere fidelitate, lucru pe care tu nu o să îl poți oferi întotdeauna. Dacă nu te supui regulilor sale, nu poate exista un parteneriat.

Află ce semne sunt trecute pe lista neagră a zodiei tale pe clickpentrufemei.ro.

HOROSCOP. Cele mai seducătoare femei în funcţie de zodie. Bărbaţii nu au nicio şansă