MENIU

Poliţiştii din toată ţara sărbătoresc Ziua Poliţiei Române

Poliţiştii din toată ţara au sărbătorit Ziua Poliţiei Române

Ziua Poliției Române se sărbătorește, începând cu anul 2002, la data de 25 martie, odată cu sărbătoarea creștină a Bunei Vestiri.

Ziua Poliției Române va fi sărbătorită vineri de IPJ Ilfov printr-o serie de activități care vor avea loc la Centrul Cultural "Ion Manu" din orașul Otopeni.

"Polițiștii vor expune auto-laboratorul folosit de specialiștii criminaliști și vor prezenta exerciții demonstrative cu câinii-polițiști, cu atribuții de căutare a obiectelor abandonate de către răufăcători la locul comiterii infracțiunii, precum și de refacere a traseului parcurs de către infractori după comiterea faptelor", informează un comunicat al IPJ Ilfov.

De asemenea, vor fi prezentate autovehicule de serviciu dotate cu aparate de supraveghere a traficului rutier și motociclete folosite de polițiștii rutieri și vor fi expuse arme de colecție.

 

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, constănţenii sunt invitaţi mâine, începând cu ora 10.30, în Piaţa Ovidiu, pentru a fi alături de oamenii legii.
 
Poliţiştii vor efectua demonstraţii specifice ale Grupei Pirotehnice din cadrul Serviciul Acţiuni Speciale - distrugerea unui colet suspect, vor executa o interceptare în trafic a unor persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale.

Mai multe articole despre:
ziua poliţiei române 25 martie