MENIU

Mesajul SRI: Zâmbeşte! Niciodată nu ştii cine te urmăreşte

Ziua mondială a zâmbetului. Mesajul SRI: Zâmbeşte! Niciodată nu ştii cine te urmăreşte

De Ziua Internațională a Zâmbetului, Serviciul Român de Informaţii recomandă românilor să zâmbească, printr-un mesaj amuzant: "Zâmbeşte! Niciodată nu ştii cine te urmăreşte". 

Serviciu Român de Informaţii marchează Ziua Internaţională a zâmbetului printr-un nou mesaj care face valuri pe Facebook. Ziua mondială a zâmbetului (World Smile Day) este aniversată, în 2016, la 7 octombrie.

Alte mesaje amuzante ale SRI:

- "De Dragobete, fetele îşi puneau busuioc sub pernă ca să îşi afle ursitul. Astăzi invetigăm mai diversificat." (Dragobete)

- SRI a marcat prima zi de primăvară calendaristică printr-o imagine cu ghiocei, alături de mesajul "Nu mai sunt acoperiţi". (1 Martie)

- "De 8 Martie, 67% din SRI pregătesc cafeaua pentru celelalte 33 de procente. Ajută-ne să echilibrăm acest raport! www.sri.ro/cariere.html." (8 Martie)

- "SRI‬ nu vă poate păcăli nici de ‎1 aprilie‬", a fost mesajul Serviciului de Ziua Păcălelilor, alături de un clip video în care este prezentată o testare la detectorul de minciuni. (1 Aprilie)

Ziua mondială a zâmbetului a fost marcată pentru prima dată în 1999.Evenimentul a continuat să fie aniversat și în anii următori, devenind cunoscut în întreaga lume.

Mai multe articole despre:
SRI Ziua Mondială a Zâmbetului