MENIU

Ziua eMAG a sosit. 8 produse musai de urmărit în 4 decembrie

Ziua eMAG 2018 are loc în 4 decembrie, iar magazinul online sărbătorește 17 ani frumoși pe piața din România printr-o serie de mari reduceri. Toate ofertele de ziua eMAG sunt AICI.

Ziua eMAG 2018 are loc în 4 decembrie, iar magazinul online sărbătorește 17 ani frumoși pe piața din România printr-o serie de mari reduceri. Toate ofertele de ziua eMAG sunt AICI.

În acest articol, vă prezentăm o serie de produse pe care e musai să le urmăriți de ziua eMAG. Nu uitați, puteți folosi codul eMAG17ani pentru a obține cele mai bune reduceri disponibile în Ziua eMAG.

Cele mai dorite laptopuri de ziua eMAG sunt listate AICI.

Cele mai căutate telefoane de ziua eMAG sunt prezentate AICI.

Cele mai populare televizoare din oferta de ziua eMAG sunt AICI.

Cele mai căutate combine frigorifice sunt listate AICI.

Mașinile de spălat rufe cu cele mai multe vânzări de ziua eMAG sunt AICI.

Cele mai convenabile prețuri de ziua eMAG la plite și cuptoare incorporabile sunt AICI.

Cele mai căutate mărci de anvelope și jante auto sunt AICI.

Fanii Playstation găsesc cele mai bune reduceri de ziua eMAG aici. Pentru XBOX, intrați AICI. Iar pentru Nintendo, AICI. În fine, pentru PC Gaming găsiți ofertele cele mai bune aici.

Ziua eMAG. Remember: Povestea eMAG a început cu 2 Dacii

Povestea siteului a început în 2001, când magazinul online funcţiona într-un apartamente de 70 de metri pătraţi din cartierul vitan al Bucureştiului. Pe atunci, avea opt angajaţi şi livra comenzile cu două Dacii 1310.

În 2011, când siteul împlinea 10 ani, fondatorii săi se mândreau că ajunseseră să livreze peste 2 milioane de produse pe an. Dacă toate cutiile livrate de eMAG în acel an ar fi fost puse una peste alta, s-ar fi obţinut o stivă de 71 de ori ma înaltă decât Everestul.

Ziua eMAG. Ultimul fondator s-a retras în 2014
Potrivit Wikipedia, eMAG a fost înfiinţat de trei oameni: Radu Apostolescu, Dan Teodosescu şi Bogdan Vlad. În 2001, magazinul online de ocupa exclusiv cu comercializarea de sisteme de calcul şi produse de birotică. eMAG devenea cu totul altul în 2009, când Asesoft Distribution cumpăra 51% din acţiunile eMAG. Director general al eMAG a fost numit Iulian Stanciu, cel care conduce magazinul online şi acum.

În 2011, eMAG a adus Black Friday în România, iar succesul ce a urmat a determinat grupul sud-african Naspers, cu afaceri globale de circa 5 miliarde de dolari, să cumpere 70% din acţiunile magazinului în 2012.

Fondatorii eMAG au renunţat la acţiunile lor încetul cu încetul. Ultimul a fost Radu Apostolescu, care a vândut partea sa în iunie 2014. Cele 8,4 procente ale sare au fost împărţite, în mod egal, de Iulian Stanciu şi de grupul Naspers.

eMAG s-a extins şi în două ţări vecine, Bulgaria şi Ungaria. În statul de la sud de noi, a câştigat rapid 70% din piaţa vânzărilor online. În Ungaria, ţară cu comerţ online ceva mai dezvoltat, cota a ajuns la doar 10%.