MENIU

Ziua eMAG - ultimele 8 ore de mari reduceri. TOP oferte - LIVE

Ziua eMAG are loc pe 7 decembrie 2015. eMAG.ro împlinește 14 ani de prezență în România și sărbătorește această zi cu mari reduceri

Ziua eMAG are loc astăzi, 7 decembrie 2015, iar magazinul a pregătit reduceri totale de 10 milioane de lei. Toți cei care fac cumpărături în această zi primesc garantat un cadou.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Live - Ziua eMAG a început oficial! Magazinul online a postat ofertele speciale din 7 decembrie 2015. Toată oferta poate fi consultată AICI. Oferta de Ziua eMAG e valabilă până luni seara, la ora 23:59.

Consultăm în timp real reducerile de Ziua eMAG și venim cu recomandări pentru voi: 

- produsele de casă și grădină sunt reduse cu până la 61%. Oferta de ziua eMAG, care include și articol de mobilier, poate fi consultată AICI

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

- reduceri bune de Ziua eMAG la anvelope de iarnă. Ofertele pot fi consultate AICI;

- Desigur, cele mai așteptate reduceri de ziua eMAG sunt cele la gadgeturi. Dacă luăm în calcul și cuponul-cadou oferit, prețurile sunt asemănătoare cu cele de Black Friday. Oferta la telefoane mobile, tablete, ceasuri inteligente și accesorii este AICI

- Ziua eMAG este un moment potrivit pentru a face cumpărături de Crăciun pentru cei mici. Mii de jucării sunt la promoție, în categoria specială "Jucării pentru sacul Moșului" (click pe link pentru a consulta oferta).

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Am întocmit și o listă cu cele mai interesante reduceri de astăzi. Aceasta poate fi consultată AICI

eMAG împlinește luni 14 ani pe piața din România, iar ziua eMAG va fi marcată de un adevărat festival de reduceri. Zeci de mii de produse din aproape toate categoriile și subcategoriile de pe site vor fi la reducere.

Oferta poate fi consultată, dis de dimineață, AICI

În acest articol, îți dăm câteva sfaturi pentru a cumpăra inteligent de Ziua eMAG:

1. Trezește-te de dimineață! Reducerile de ziua eMAG vor începe de dimineață. Noi ne așteptăm ca reducerile să înceapă undeva pe la 8. Să nu uităm să eMAG a început Black Friday pe la 8:30, ne așteptăm ca Ziua eMAG să înceapă ceva mai devreme!

2. Comandă rapid. Caută produsul pe care îl dorești și comandă-l imediat, deoarece riști ca stocul să se epuizeze.

3. Poți alege să plătești în rate cumpărăturile de ziua eMAG. Magazinul acceptă o mulțime de carduri prin care puteți plăti în rate fără dobândă. De asemenea, poți apela la finanțarea prin eCREDIT.

4. Nu uită că, de Ziua eMAG, pe lângă reducerile consistente, vei primi și un voucher în valoare de 10% din prețul total al cumpărăturilor pe care le faci în data de 7 decembrie. Astfel, dacă vei face cumpărături de 1.000 de lei, vei primi un voucher de 100 de lei. Acest cupon va putea fi folosit la alte cumpărături pe emag.ro.

Ziua eMAG, sărbătorită de 14 ani

eMAG a pornit la drum în 2001, fiind inițial un magazin online de sisteme de calcul și produse de birotică. Magazinul a fost înființat de Radu Apostolescu, Dan Teodosescu și Bogdan Vlad. În 2009, Asesoft Distribution a cumpărat 51% din acțiuni, iar director general a devenit Iulian Stanciu.

În iulie 2012, un puternic fond de investiții sud-african, Naspers, a cumpărat 70% din acțiunile eMAG, însă Iulian Stanciu a rămas în continuare manager general.

Dintre fondatori, ultimul care a renunțat la acțiunile sale la eMAG a fost Radu Apostolescu. El și-a vândut cele 8,4 procente în iunie 2014, cumpărători fiind Iulian Stanciu și Nespers. În urma acestei retragere, Naspers a strâns 74,2% din acțiuni, în timp ce Iulian Stanciu - 25,8%.

Preluarea de către Naspers a însemnat și extinderea eMAG. Magazinul a intrat puternic pe piața online din Bulgaria, ajungând rapid la o cotă de piață de 60%. A doua țară străină în care eMAG s-a extins a fost Ungaria.

Totuși, România rămâne de departe cea mai importantă țară pentru eMAG. Magazinul împlinește 14 ani în România și promite mari reduceri de 7 decembrie. Oferta va fi disponibilă AICI.