MENIU

Zelenski, ridiculizat de Kadîrov - Liderul cecen îl obligă să semneze capitularea Ucrainei în fața Rusiei - Parodie VIDEO

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a realizat o parodie despre căderea Ucrainei în războiul cu Rusia. Un actor rus a fost angajat să joace rolul lui Volodimir Zelenski într-o scenă în care președintele ucrainean semnează actul de capitulare.  

Președintele cecen Ramzan Kadîrov a postat marți pe Telegram un videoclip parodie în care îl obligă pe președintele Volodimir Zelenski să semneze predarea Ucrainei către Rusia.

Falsul președinte recită, cu vocea tremurândă visul cel mare al rușilor, capitularea Kievului.

Liderul cecen a jucat în rol secundar și ține mâna amenințător pe umărul actorului care schițează pe hârtie litera „z”, simbolul agresiunii ruse din Ucraina.

Kadîrov îi amintește că trebuie să îi îndeplinească o fantezie și să rostească sloganul trupelor cecene, citez ”Ahmad este puterea”.

„Dragi cetățeni! Eu, președintele Ucrainei, Comandantul Suprem al forțelor armate sunt de acord cu o capitulare necondiționată a tuturor forțelor noastre armate. Pe uscat, pe mare și în aer, de asemenea și a tuturor forțelor care acum se află sub comandă ucraineană. Garantez demilitarizarea completă și denazificarea Ucrainei timp de o lună, din ziua semnării actului de capitulare, imediat”, declară actorul, imitând vocea lui Volodimir Zelenski.

Speriat, falsul Zelenski este apoi forțat de Ramzan Kadîrov să intoneze strigătul de război al armatei cecene.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară după ce a fost postat filmulețul de un minut și 18 secunde. S-au amuzat comentând că ar fi singurul mod în care l-ar putea vedea pe Zelenski semnând capitularea Ucrainei.