MENIU

Zelenski, mesaj CUTREMURĂTOR în cea de-a 19 zi de război: "Încă de anul trecut, i-am avertizat pe liderii NATO..." Ce SOLICITĂ liderul de la Kiev

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj liderilor NATO. În noul mesaj, publicat pe pagina sa de Facebook, liderul de la Kiev susține că i-a avertizat, încă de anul trecut, pe liderii Alianței Nord-Atlantice asupra faptului că "dacă nu vor fi sancțiuni preventive dure împotriva Rusiei, aceasta va începe un război". Acesta a reiterat solicitarea sa către statele membre NATO. 

"Anul trecut, i-am avertizat pe liderii NATO că, dacă nu vor exista sancțiuni preventive dure împotriva Rusiei, aceasta va începe în război. Și am avut dreptate. Repet încă o dată: dacă nu ne închideți spațiul aerian al Ucrainei, rachetele rusești vor cădea în cele din urmă pe teritoriul vostru, pe teritoriul NATO. E doar o chestiune de timp", a afirmat Zelenski, într-un mesaj pe Facebook.

Mesajul este însoțit de fotografii cutremurătoare cu orașele bombardate, dar care înfățișează, mai ales, drama oamenilor, martori la atacul furibund al armatei rusești. În multe dintre ele apar părinți cu copii, mulți dintre ei fiind bebeluși. 

Mai multe articole despre:
zelenski mesaj zelenski urcaina razboi ucraina nato