MENIU

Zece produse pentru casă la reducere

Zece produse pentru casă la reducere. Magazinele oferă numeroase reduceri vara. Dacă vreți să vă utilați casa, atunci găsiți cele mai avantajoase produse electocasnice în acest articol.

1. Frigiderul este un aparat indispensabil oricărei bucătării. Combina frigorifică Arctic oferă un consum redus de energie, spațiu și un preț excelent.

Discount-ul este 29 la sută, iar aparatul dispune de două rafturi răcitor și trei rafturi ajustabile. Îl puteți cumpăra de AICI.

2. Un alt model Arctic, însă mult mai avansant, dar cu o reducere importantă, de 22 la sută, poate fi cumpărat de AICI.

Face parte din clasa energetică A+ și dispune de sistemul de răcire No Frost, care împiedică formarea gheții.

3. Cu o reducere de preț de 25%, combina frigorfică Beko vine la pachet cu un sistem special - Active Dual Cooling -, cu ajutorul căruia reduce timpul de răcire și dublează perioada de conservare a alimentelor.

Îl puteți cumpăra de AICI.

Zece produse pentru casă la reducere. Mașini de spălat

4. Indesit produce mașini de spălat de o foarte bună calitate. Acest model, cu capacitatea de șase kilograme, din Clasa A+ are o reducere de preț de 18 procente.

Spală rufe la 1.200 de rotații pe minut și poate fi achiziționată de AICI.

5. Mașinile de spălat Whirlpool sunt excelente pentru uz casnic intens. Acest model beneficiază de programul special SuperEco. Reduce semnificativ consumul de energie chiar și pentru o încărcătură completă.

O găsiți AICI.

6. Dacă doriți o mașină de spălat cu încărcare verticală, atunci tot Whirlpool vă sare în ajutor.

Un model excelent, la un preț foarte avantajos, AICI.

7. Pentru cei care vor o mașină de spălat deosebită, atunci modelul Sharp Lady este alegerea potrivită.

Cu un design neobișnuit și o reducere de 17%, această mașină dispune de un program super-rapid, de doar 15 minute, și face parte din clasa energetică A++.

O puteți admira și cumpăra AICI.

Zece produse pentru casă la reducere. Cuptoare incorporabile

8. Arctic produce și cuptoare de calitate, nu doar frigidere. În acest pachet promoțional, primiți la pachet un cuptor electric cu capacitatea de 67 de litri, din Clasa A, plus o plită cu 4 arzătoare confecționată din inox.

Reducerea de preț este de 300 de lei. Puteți achiziționa produsele de AICI.

9. Un alt cuptor incorporabil, cu opt funcții și grill, produs de Hansa, plus butoane push up și display, cât și o plită de inox cu 4 arzătoare, are o reducere de preț foarte avantajoasă.

Aflați mai multe despre acest produs AICI.

10. În final, vă propunem pachetul de cuptor plus plită incorporabilă Whirlpool. Este realizat din inox antiamprentă și beneficiază de aprndere electrică.

Îl puteți cumpăra de AICI.

Mai multe articole despre:
Zece produse pentru casă la reducere