MENIU

Yahoo Mail iOS, noul Yahoo Mail iOS vine cu un amalgam de funcţii noi

Într-o tentativă de a atrage mult mai mulţi utilizatori, noua aplicaţie Yahoo Mail iOS vine cu un amalgam de funcţii noi.

Deşi ne-am obişnuit ca update-urile la multe dintre aplicaţiile de iOS să nu vină cu prea multe funcţii noi, Yahoo tocmai a revoluţionat Yahoo Mail. Dintr-un anumit punct de vedere, acest program pare să devină o alternativă la Google Now.

Înainte de toate, accesul la emailuri s-a simplicat într-un mod semnificativ, printr-o interfaţă mult mai clară, cu butoane care apar doar când ai nevoie de ele. Simplitatea este evidentă şi în momentul în care atingeţi unul dintre butoanele Mail, News şi Today din partea de jos a aplicaţiei. Aceste secţiuni noi fac o treabă destul de bună în a agrega toate informaţiile de care aveţi nevoie pe parcursul unei zile, începând cu vremea probabilă şi terminând cu ştirile. Mă încântă în special partea de ştiri prin varietatea foarte mare de informaţii, care surprind atât spectrul politic cât şi aria de mondenităţi. Citeste mai mult pe playtech.ro.