MENIU

Windows pe televizor! Intel lanseaza un stick inteligent care transforma TV-ul în computer

Intel intră pe piaţa stick-urilor inteligente, concurând Chromecast, Amazon şi gadgeturile chinezeşti în genul Tronsmart cu un produs destul de puternic şi simplu de folosit. Intel Compute Stick vine sub forma unui stick care se introduce în HDMI-ul televizorului şi îl transformă într-un adevărat computer care rulează Windows 8.1, Linux sau Android, relatează GadgetReport.ro

Gadgetul are un procesor Intel Atom pe arhitectură Baytrail, 2 GB de memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare interna, o configuraţie suficientă pentru o experienţă optimă, fie pe Windows sau Android.

Intel Compute Stick include si un port micro-USB prin care veti putea conecta orice periferic, de la tastatura şi mouse la hard-drive-uri externe.

Odată instalat, stick-ul îţi aduce pe ecran un sistem de operare complet funcţional cu care să intri pe internet, să vezi filme, să editezi în Office şi să joci câteva jocuri care necesită resurse limitate.

Detalii despre cum funcţionează, cât costă şi ce alternative găsiţi în prezent pe piaţa românească, aflaţi de pe GadgetReport.ro

 

Mai multe articole despre:
TV stick Android GadgetReport.ro intel compute stick