MENIU

Windows 10 se lansează GRATUIT în România. Cum arată noul sistem

Microsoft a anunţat oficial că va lansa noul Windows 10 în vara acestui an, în 110 ţări şi 111 limbi şi dialecte, un record în materie! Sistemul de operare va veni ca un update GRATUIT pentru cei care au Windows 7, Windows 8.1 si Windows Phone 8.1.

GadgetReport.ro relata, recent, ca noul Windows 10 pare mai prietenos, mai usor de folosit si mult mai rapid decat Windows 8.

Microsoft s-a grabit cu lansarea Windows 10 dupa ce a primit nenumarate critici din partea utilizatorilor pentru calitatea indoielnica a W8.

Cei mai nemultumiti s-au aratat cei care ruleaza sistemul de pe desktop-uri fara touch, interfata Windows 8 fiind un adevarat cosmar pentru cei obisnuiti cu comenzile clasice.

De ce a sarit de la W8 la W10 ramane un mister. Probabil cei de la Microsoft au vrut sa demonstreze astfel, sugestiv macar, progresul tehnologic facut si nota maxima pentru noul sistem.

Poate cel mai important aspect legat de noul Windows 10 este ca, in premiera, integreaza intr-un mod optim deskptopul, laptopul, tableta si smartphone-ul oferind o interfata similara pentru toate gadgeturile.

Vezi toate detaliile despre noul sistem de operare şi câteva clipuri video de prezentare pe GadgetReport.ro