MENIU

WIMBLEDON 2019 | Simona Halep, războinică înaintea duelului cu Shuai Zhang

WIMBLEDON 2019 | Meciul din sferturile de finală de la Wimbledon, dintre Simona Halep şi Shuai Zhang, va avea loc la ora României 15:00. Meciul Halep - Zhang va fi transmis în direct de Eurosport și LIVE SCORE de realitatea.net.

WIMBLEDON 2019 | Simona Halep a prefațat duelul cu Shuai Zhang. Constănțeanca de 27 de ani a anunțat că are o revanșă de luat și o va lua.

Simona Halep - Shuai Zhang, LIVE 15:00. Urmărește partida aici!

"Sunt foarte fericită că am ajuns din nou în sferturi, e un turneu special pentru mine, m-am simţit bine. Celor din tribune le-a plăcut meciul. Anul trecut a fost unul foarte bun pentru mine, am încercat şi anul trecut să joc bine pe iarbă, dar nu a fost cazul. Acum încerc să joc mai bine. O să-mi iau revanşa în faţa ei, e o şansă bună în sferturile de finală”, a declarat Simona Halep pentru Eurosport.

WIMBLEDON 2019 | Shuai Zhang a câștigat ultimul meci direct cu Halep, 6-0, 6-3 în optimi la Beijing, în 2016, dar chinezoaica a mai produs o surpriză uriașă, tot în 2016, când a eliminat-o pe Halep în turul I de la Australian Open.

Prima confruntare a fost câștigată de Simona Halep, la Indian Wells, în 2012, când jucătoarea noastră s-a impus cu 6-1, 6-1.

WIMBLEDON 2019 | În acest moment, rezultatele înregistrate la Wimbledon 2019 îi asigură Simonei Halep menţinerea în Top 8 mondial la finele întrecerii londoneze.

Simona Halep, acum pe locul 6 în clasamentul în timp real, nu mai poate fi întrecută decât de Elina Svitolina – care ar avea nevoie să câştige un meci în plus faţă de româncă, sau de Johanna Konta, a scris mediafax.ro.