MENIU

Prognoza meteo 7 mai: Ce zone vor fi lovite de ploi torențiale

Vremea - Ploi torentiale

Vremea în data de 7 mai va fi una instabilă dar cu temperaturi ridicate. Izolat sunt așteptate chiar și ploi torențiale.

Astazi, vremea va fi caldă și instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și a Moldovei și pe arii restrânse în rest, unde vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și condiții de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 15...20 l/mp și izolat de peste 35 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, dar local și temporar și în celelalte regiuni, în special în timpul ploilor când vor fi posibile și vijelii, cu viteze în general de 50...60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 28 de grade***

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni: Unde vor fi 26 de grade. Anunțul ANM

In Bucuresti, Vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade***

La munte, Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și condiții de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 15...20 l/mp și izolat de peste 35 l/mp. Valorile de temperatură vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior. 

Mai multe articole despre:
vremea anm ploi torentiale