MENIU

Vremea 5 martie 2020 - Rămâne frig în toată țara, tot mai multe ploi

vremea 5 martie 2020

Vremea 5 martie 2020 - Schimbări ușoare de vreme, temperaturile scad puțin și se înmulțesc ploile, în special în Capitală.

Vremea 5 martie 2020 - Astăzi în regiunile vestice, valorile termice diurne vor fi comparabile cu cele de ieri, dar în restul ţării vor fi semnificativ mai scăzute, astfel că maximele se vor încadra între 4...5 grade local în Transilvania şi nordul Moldovei şi 14 grade în Dobrogea şi estul Munteniei.

Vremea 5 martie 2020 - Va ploua în Transilvania şi în cea mai mare parte a Moldovei şi local în Oltenia şi Muntenia (cu precădere în zonele de deal), dar şi în Dobrogea. La munte local vor fi ninsori şi lapoviţă, iar în orele serii precipitaţii mixte vor fi posibile trecător şi în zonele mai joase de relief din centru şi nord-est.***

Vremea 5 martie 2020 - În capitală, valorile termice vor fi mult mai scăzute decât ieri, cu o maximă de 12...13 grade. Cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă.***

Vremea 5 martie 2020 - La munte, vremea se răci faţă de zilele precedente. Cerul va avea înnorări în special ziua când local vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona montană din sud-vestul ţării.

Mai multe articole despre: