MENIU

Vremea 11 august - Ce surprize ne aduc temperaturile de astăzi

Vremea

Vremea în data de 11 august vine cu temperaturi plăcute în majoritatea zonelor din țară.

Vremea în data de 11 august este în general frumoasă, cu temperaturi medii potrivite perioadei în care ne aflăm.

Vremea în general

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vremea va fi în continuare răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea, în nord, centru și vest, iar în restul țării vor fi valori termice diurne apropiate de normele perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade, ușor mai ridicate pe litoral și în deltă.

Cerul va fi variabil, iar cu precădere după-amiaza și seara vor fi înnorări temporare și averse, în zonele montane și submontane, pe arii mai restrânse în nord și centru și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Moldova și sudul Banatului. În depresiuni, în a doua parte a nopții, izolat se va forma ceață.

 Vremea în București

În capitală, vremea va fi predominant frumoasă, dar cu posibile ploi slabe de scurtă durată. Temperatura maximă va fi în jurul a 30 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza când vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab.

Vremea la munte

La munte, vremea se va menține răcoroasă, în special dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza și seara se vor semnala înnorări temporare și averse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Variațiile termice față de ziua anterioară vor fi nesemnificative.

Vremea pe litoral

Pe litoral, vremea va deveni în general frumoasă, cu temperaturi normale pentru această perioadă. Vor mai fi înnorări și posibile averse slabe, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 30 de grade, iar cele minime între 18 și 20 de grade. Temperatura apei mării va oscila între 20 și 22 de grade.

 

 

Mai multe articole despre:
vremea 11 august temperaturi anm