MENIU

Vreme mai rece decât ar fi normal în toată ţara. Prognoza pe trei zile

Vreme mai rece decât ar fi normal în toată ţara. Prognoza pe trei zile

Vremea se menţine rece şi marţi în cea mai mare parte a ţării, astfel că maximele pornesc de la 7 grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi se opresc la 17 grade în Oltenia.

Cerul va fi temporar noros şi va ploua slab în jumătatea de est a ţării şi pe arii mai restrânse în rest. În zona de munte precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla cu putere în majoritatea regiunilor, iar pe crestele montane vitezele vor depăşi 80...90 km/h.

Rece şi în Capitală, cu cel mult de 13 grade la amiază, nori, ceva ploi şi vânt slab şi moderat.

Şi miercuri vremea va fi rece pentru această dată, în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiuni şi 17 grade în sud-vest. Va ploua, slab, în jumătatea de est a ţării şi posibil izolat si în rest. La munte însă, lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea unele intensificări în prima parte a zilei, la munte, în sud-vestul şi în estul teritoriului. Dimineaţa, pe spaţii mici în nord şi centru se va semnala brumă. Vreme în continuare rece pentru sfârşit de aprilie şi în Bucureşti. 3…5 grade în zori şi în jur de 13 la amiază. Cerul va fi temporar noros, va ploua slab, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Joi vremea se încălzeşte în toate regiunile şi va fi frumoasă. Dimineaţa va fi tot rece, însă maximele cresc şi pornesc de la 11…12 grade în depresiunile transilvane şi ajung la 20 de grade la Drobeta Turnu Severin. Norii vor fi prezenţi doar la începutul zilei în sud-estul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineata, pe arii restrânse se semnala brumă. O zi de joi frumoasă şi uşor mai caldă şi în Bucureşti. Dimineaţa va fi încă rece, în jur de 13 grade, dar până la amiază se aduna 16…17 grade. Cerul va fi în general senin, cu câţiva nori doar dimineaţa.Vântul va sufla cel mult moderat.

Mai multe articole despre:
vreme ploi temperaturi prognoza