MENIU

Vreme de februarie: 20 de grade Celsius, în acest weekend, la București. Unde se anunță ploi

Vreme de februarie: 20 de grade Celsius, în acest weekend, la București. Unde se anunță ploi

Vremea va continua să fie mult mai călduroasă decât normalul perioadei. Cerul va avea înnorãri temporare în sudul, estul şi parţial în centrul ţãrii, iar în rest va fi mai mult noros. 

Temperaturile se vor menține ridicate și sâmbătă, 10 februarie, în majoritatea zonelor din țară. Termometrele vor înregistra temperaturi cuprinse între 11 și chiar 20 de grade în sudul și sud-estul României.

În zona Dobrogei și a Bărăganului, sâmbătă se va mai înnora din când în când, dar nu va ploua. Vântul va sufla insistent, însă temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi normal, ajungând la 18-19 grade.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei va fi soare cu nori și este posibil să plouă izolat în unele zone. Va fi mai cald decât vineri, temperaturile urcând până la 19-20 de grade.

Temperaturile vor fi ridicate și în jumătatea de nord a Moldovei și în Bucovina. De exemplu, în Bacău se vor înregistra 17 grade. Va fi înnorat și aici și este posibil să plouă puțin.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș va fi o vreme închisă. Va ploua slab în unele zone, iar vântul va sufla insistent. Aici, termometrele vor înregistra temperaturi cuprinse între 13-14 grade, cu 10 grade mai mult decât ar fi normal.

Mai multe articole despre:
vreme bucuresti cald meteo