MENIU

VREM PETROM ÎNAPOI | Daniel Ghiță se alătură demersului Realitatea PLUS: Austriecii ne tratează ca pe niște sclavi

Sursa foto: Facebook / Daniel Ghiță

Deputatul Daniel Ghiță se alătură Campaniei postului nostru de televiziune "Vrem Petrom înapoi". Tot mai multe personalități și oameni simpli au decis să se alăture în demersul fără precedent pe care l-am inițiat.  

„Mă alătur și eu acestui demers, felicitări, Realitatea Plus! Dacă ne uităm în istorie, Austria s-a mai comportat cum a făcut-o acum. Austriecii ne tratează ca pe niște sclavi. Același lucru se întâmplă, am fost trădațti, m-am uitat în campania pe care o promovați. Unde scria că trebuie să raspundă cei care au dat Petrom. Eu vreau să spun că și cei din Austria care nu au respectat contractul trebuie să răspundă”, a afirmat Daniel Ghiță la Realitatea PLUS.

Realitatea PLUS a început o campanie prin care dorim recuperarea companiei petroliere Petrom, naționalizarea companiei. De-a lungul anilor, s-a vorbit despre corupție, despre felul în care a fost dată pe bani puțini austriecilor de la OMV. Dorim să îndreptăm lucrurile, iar asta se poate realiza printr-un referendum. Realitatea PLUS va începe demersurile pentru obținerea de semnături, astfel încât să forțăm autoritățile să declanseze o astfel de procedura prin care să recuperăm compania, sa recuperăm profiturile pe care le-a obținut compania de la înstrăinare și până acum, precum și despăgubiri.

Campanie Realitatea PLUS: ”Vrem Petrom înapoi!” Alexandra Păcuraru: Vom strânge semnături pentru declanșarea unui referendum

Românii ne pot scrie la adresa de mail vrempetrominapoi@realitatea.net.

Românii pot semna pe petitieonline.com/vrem_petrom_inapoi.