MENIU

Vrei să-ți muți contactele de email de pe un serviciu pe altul? Te învățăm ce trebuie să faci

<p>5 milioane de conturi Gmail, compromise. Parolele au fost publicate pe Internet</p>

Dacă v-aţi obişnuit să folosiţi un client de mail pentru PC sau Mac, ar fi bine să ştiţi cum să configuraţi un cont de Gmail pe Outlook şi cum să vă exportaţi contactele.

Într-o perioadă în care avem mailurile pe telefon, tabletă sau în orice browser de internet, este doar o chestiune de timp până vă doriţi să aveţi acelaşi confort în a interacţiona cu mesajele printr-un client de mail dedicat şi pe PC.

O astfel de aplicaţie vine cu multe beneficii, cel mai important dintre ele fiind faptul că funcţionează fără probleme în lipsa unei conexiuni la internet. În plus, puteţi căuta mult mai uşor prin mesajele voastre şi aveţi un amalgam de opţiuni pentru a le marca individual sau pentru a le filtra pe diverse tipuri de criterii: expeditor, cuvinte cheie, subiect, conţinut mesaj, etc.

Din multe puncte de vedere, este unul dintre cele mai versatile dintre aplicaţiile de acest gen şi, dacă aveţi deja o licenţă de  Office, este foarte probabil să-l aveţi deja instalat. Windows Live Mail, inclus în pachetul de aplicaţii gratuite Windows Essentials este o alternativă decentă, la fel şi Mozilla Thunderbird.

Indiferent de varianta pe care o alegeţi, aspectele pe care le voi detalia mai jos sunt la fel de utile.

Citește continuarea și află toate detaliile

Mai multe articole despre:
Gmail email microsoft outlook