MENIU

Vrăjitoarele din Rusia au chemat puterile supranaturale ca să-l ajute pe PUTIN

<p>Vrajitoarele din Rusia</p>
<p>Vrajitoarele din Rusia</p>
<p>Vrajitoarele din Rusia</p>

Vrăjitoarele din Rusia fac scut împotriva președintelui Vladimir Putin. Câteva zeci de femei care pretind că au puteri supranaturale s-au reunit ca să-i ofere protecție magică liderului suprem de la Kremlin.

Vrăjitoarele și clarvăzătoarele din Rusia au efectuat unul dintre ritualurile cele mai puternice, "cercul puterii", cu scopul de a transmite energia lor mistică președintelui Vladimir Putin, potrivit The Moscow Times.

Zeci de femei și bărbați care pretind că au puteri supranaturale au stat alături, în efortul de a-l întări și sprijini pe șeful statului rus. Șefa vrăjitoarelor ruse Alyona Polyn a declarat că intenția principală a adunării este de a spori calitatea vieții în Rusia, în întreaga lume, prin puterea Rusiei, dar și de a-l susține pe președintele țării.

"Ne-am adunat aici pentru a face lumea mai bună prin Rusia", a spus Polyn. "Vino cu măreția, puterea Rusiei, îndreaptă calea lui Vladimir Putin prin puterea cuvântului meu", a intonat ea în timpul ceremoniei. Cultura tradițională rusă are numeroase mențiuni despre conducători înzestrați cu puteri magice, care își iau puterea din surse mistice.

Mai multe articole despre:
vrăjitoare vrăjitoare Rusia