MENIU

Vorbe grele la adresa lui Orlando Teodorovici. "Diferența dintre noi și animale este ..."

Negoiță îl desființează pe ministrul de Finante

Eugen Orlando Teodorovici și-a pus în cap primarii din România, ministrul Finanțelor este acuzat că nu și-a ținut promisiunea făcută la ultima întâlnire. "Dacă acesta este ministrul de Finanţe, daţi-mi voie să-mi fie jenă", a declarat miercuri șeful Asociației Municipiilor din România, Robert Negoiță, primarul PSD suspendat. 

Robert Negoiță a fost vizibil nervos după întâlnirea fugitivă cu ministrul de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, în condițiile în care falimentul pândește multe primării din teritoriu:

Diferența dintre noi și animale, sau celelalte viețuitoare, este că noi avem cuvânt, că dacă nu avem cuvânt, atunci nu mai este nicio diferență. E, vreau să vă spun cu mult regret că este cazul. Am venit cu foarte mare suspiciune la această întâlnire, pentru că n-am înțeles de ce trebuie să mai discutăm un lucru pe care l-am discutat deja și l-am comunicat. (...) De ce credeți că ne-au chemat astăzi? Promisiunea pentru acest Guvern și acest ministru de Finanțe sunt vorbe goale, vorbe în vânt (...)Dacă acesta este Guvern serios şi dacă acesta este ministrul de Finanţe, daţi-mi voie să-mi fie jenă de situaţia în care suntem, ca să nu zis mai mult decât atât", a spus Robert Negoiță.

Scandal pe banii publici la Guvern! Primarii, nervoși după întâlnirea cu Teodorovici

Mai multe articole despre:
Robert Negoiţă eugen orlando teodorovici