MENIU

VODAFONE UPC. Veşti de ultimă oră pentru abonaţii Vodafone şi UPC, ce aduc schimbări mari

VODAFONE a preluat UPC. Astfel, abonaţii UPC vor deveni abonaţi Vodafone.

Comisia Europeană a aprobat joi achiziția de către Vodafone România a operațiunilor locale ale UPC. Cumpărarea UPC România face parte dintr-o tranzacție de 18,4 miliarde euro între Vodafone Group și Liberty Global, prin care Vodafone Group preia activitățile companiei din Germania, Cehia, Ungaria și România. Noi șefi la conducerea UPC România și în echipa executivă a Vodafone după preluarea operatorului american de către grupul britanic.

Mai multe informaţii despre Vodafone pe www.vodafone.ro

Citiţi şi:

Vodafone, venituri în scădere în primul trimestru

"Vodafone Romania si UPC Romania au finalizat procesul de achizitie, dupa aprobarea Comisiei Europene privind preluarea de catre Vodafone Grup a operatiunilor Liberty Global in Romania, Germania, Cehia si Ungaria, intr-o tranzactie de 18,4 miliarde de euro.

Finalizarea tranzactiei reprezinta o noua calatorie atat pentru Vodafone Romania, cat si pentru UPC, deoarece de acum inainte cele doua companii nu mai sunt competitoare. Acum echipele reunite pot lucra impreuna pentru a dezvolta cele mai bune solutii si servicii pentru clientii din Romania", sună comunicatul celor de la Vodafone.

Noua structură intră în vigoare de la 1 august 2019, când este estimată finalizarea tranzacției.

Mai multe informaţii despre UPC pe www.upc.ro

Mai multe articole despre:
VODAFONE UPC