MENIU

Vocea României 2016. Ce concurenți au fost ELIMINAȚI după primul show live

Primul show live de la Vocea României 2016 a adus interpretări impresionante și alegeri grele pentru antrenori. În același timp, publicul a putut vota câte un concurent din fiecare echipă.

Fiecare antrenor a avut în concurs trei concurenți. Publicul a votat câte unul din fiecare echipă, iar antrenorii ales între ceilalți doi concurenți rămași.

Concurenții lui Smiley au fost primii aruncați în luptă. Au făcut show, pe rând, Alexandru Mușat, Ramona Nerra și Sebastian Seredinschi. Favoritul publicului a fost desemnat Alexandru Mușat, care merge mai departe. Smiley a fost nevoit să aleagă între Ramona și Sebastian și a ales-o pe Ramona.

Concurenții Loredanei au fost Howard Dell, Andreea Ioncea și Ștefan Roscovan. Favoritul publicului a fost desemnat Ștefan. Loredana a fost nevoită să aleagă între Andreea și Howard și a ales-o pe Andreea.

Tudor Chirilă i-a avut pe Teodora Buciu, Robert Botezan și pe Iuliana Dobre. Favorita publicului a fost Teodora Buciu, iar cel ales de Tudor Chirilă a fost Robert Botezan.

Concurenții lui Marius Moga au fost Alexandru Baroc, Ionuț Trif și Ioana Ignat. Favorita publicului a fost Ioana Ignat, iar cel ales de Marius Moga l-a ales pe Ionuț Trif, potrivit libertatea.ro.

Mai multe articole despre:
Vocea României