MENIU

VIDEO Vlogger celebru, sancționat de jandarmi. Află MOTIVUL

Andy Popescu, cunoscut vlogger român

Cunoscutul vlogger Andy Popescu a fost sancționat de jandarmi. Totul după ce s-a întâlnit cu mai mulți fani în Piața Constituției din Capitală, fără să respecte regulile de distanțare impuse de pandemie. Potrivit jandarmilor, Andy Popescu a devenit recalcitrant în momentul în care au intervenit oamenii legii.

Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 22:00. Se pare că vloggerul și-a dat întâlnire cu mai mulți urmăritori de ai săi în Piața Constituției. Oamenii au venit, nu s-au respectat normele de distanțare socială, iar în momentul când forțele de ordine au inetervenit, vloggerul arefuzat să coopereze.

"A refuzat cooperare cu colegii mei, care au atras atenția să se respecte măsurile de distanțare socială. A fost dus la mașină, nu reținuț (...) A și recunoscut ulterior că a adresat injurii colegilor mei. O altă persoană a fost sancționată pentru că a refuzat vehement să poarte mască (...). Unele persoane profită de notoritate și ne îngreunează treaba pe care o avem de făcut de a proteja sănătatea oamenilor în această perioadă dificilă", a declarat Alex Iacob, purtător de cuvânt al Jandarmeriei. 

Andy Popescu este unul diuntre cei mai cunoscuți vloggeri de pe Youtube, cu aproximativ trei milioane de urmăritori. El și-a atras milioanele de fani după cu materialele sale despre mașini.