MENIU

Fostul ministrul al Sănătății Vlad Voiculescu spune că a fost amenințat cu moartea

Vlad Voiculescu, foto: INQUAM

Fostul ministru al Sănătății spune că a fost amenințat cu moartea de mai multe ori. Vlad Voiculescu susține într-un interviu că a fost învins de mafia din Sănătate și că a obosit să lupte cu sinecuriștii din sistem.

Marius Manole, realizator: Cum ești?

Vlad Voiculescu: Sunt obosit și un pic amărât. După ce voi dormi corespunzător, o să văd pe mai departe.

Marius Manole: Era cel mai bun moment să începi să te lupți cu mafia, să distrugi sistemul? Sau era mai profitabil să te focusezi pe problema coronavirus, pe paturile de la ATI?

Vlad Voiculescu: Criza potențează mafia. Mafia se simte în largul ei și se simte datoare să fure mai mult în timpul unei crize. Cu atât mai mult poți să stăpânești o criză, dacă și numai dacă faci un pic de loc pentru oamenii cinstiți. Foarte multe dintre aceste structuri sunt dominate fie de sinecuriști, care sunt traspartinici, care sunt acolo dintotdeauna și pentru totdeauna, dacă nu schimbăm în final ceva.

Marius Manole: Eu înțeleg că tu ai primit ameinițări cu moartea.

Vlad Voiculescu: Am primit mai mult, da. Mă așteptam ca lucrurile să meargă în direcția asta, mă așteptam să existe foarte multe critici. Știam că nu am mulți prieteni în partidele vechi. Dar nu mă așteptam la nivelul acesta. Capacitatea Ministerului Sănătății de a livra lucruri este extrem de redusă.

Mai multe articole despre:
voiculescu vlad voiculescu