MENIU

Vlad Voiculescu se pregătește de botezul fetiței sale

Laura Ștefănuț și Vlad Voiculescu / Sursa foto: Facebook

Vlad Voiculescu se pregătește de botezul fetiței pe care o are împreună cu Laura Ștefănuț. Slujba de creștinare ar urma să fie săvârșită chiar de preotul Francisc Doboș care este și paroh al Bisericii Romano-Catolice. Iar nașii de botez ai fetiței vor fi scriitorul Mircea Cărtărescu și soția acestuia, poeta Ioana Nicolaie! 

Fostul ministru al Sănătății și partenera sa de viață, jurnalista Laura Ștefănuț, se pregătesc de creștinarea primului lor copil. Ei au fost surprinși atunci când au mers cu cea mică la o întâlnire cu preotul catolic Francisc Doboș.

După ce discuțiile au luat sfârșit, a urmat un moment de joacă între tată și fiică, în timp ce mama fetiței a plecat să rezolve alte lucruri. Vlad Voiculescu s-a jucat cu cea mică și s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

Micuța Clara-Maria a venit pe lume la începutul acestui an. Bucuria părinților a fost imensă, cu atât mai mult cu cât, Laura Ștefănuț pierduse anterior o sarcină.

„În 14 ianuarie s-a născut Clara Maria și am devenit pentru prima dată părinți. Din 14 ianuarie, am intrat într-o lume nouă. La finalul unui drum cu câteva momente de cumpănă și multă fericire reținută: mă gândeam ca nu cumva să mă bucur prea devreme, într-o lume cu multe obstacole la nivel personal și colectiv. Bun venit, Clara-Maria! Să fii bine și să faci bine în jurul tău!”, a scris partenera lui Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Potrivit presei, nașii de botez ai fetiței vor fi scriitorul Mircea Cărtărescu și soția acestuia, poeta Ioana Nicolaie! Mircea Cărtărescu este unul dintre cei care s-au revoltat după demiterea lui Voiculescu din funcția de ministru al Sănătații, în aprilie anul trecut. Iar înainte de asta, scriitorul, alături de Gabriel Liiceanu, îl susținuse sonor pe Voiculescu, considerându-l cea mai potrivită persoană pentru a prelua funcția de ministru al Sănătății în perioada pandemiei. 

Mai multe articole despre:
Vlad Voiculescu Vlad Voiculescu botez