MENIU

Vlad Voiculescu pune tunurile pe premier: A lăsat Ministerul Sănătății fără bani pentru șpaga PNDL

Vlad Voiculescu. Foto: Inquam/Octav Ganea

Acuzație după acuzație la adresa premierului lansate de fostul ministru al Sănătății! După ce a spus că Florin Cîțu negociază de săptămâni bune cu PSD plecarea USR-PLUS de la guvernare, Vlad Voiculescu susține că Ministerul Sănătății a fost lăsat fără bani pentru ca șeful Guvernului a preferat să dea spagă prin programul PNDL. 

Într-o postare pe Facebook, Voiculescu acuză că premierul a lăsat ministerul condus de Ioana Mihăilă fără fonduri importante: nu a plătit personalul din centrele de vaccinare și nu a alocat bani pentru programe esențiale de sănătate.

”Vă mai amintiți scandalul de la începutul anului  după declarația (întâmplătoare, desigur) a lui Valeriu Gheorghiță că personalul din centrele de vaccinare nu fuseseră plătit de câteva săptămâni?
Eh, Cîțu nu a mai dat bani MS pentru plata personalului din centrele de vaccinare din luna Mai încoace. 
La fel a lăsat ministerul fără fonduri pentru programele de sănătate, fonduri dedicate pentru ATI, AVC, arsuri, infarct, tratamentele pacientilor HIV si TBC, Serviciile Judetene de Ambulanta si Unitati Primiri Urgenta. De la benzina pentru ambulanțe până la medicație, pentru niciunele nu mai sunt bani. 
Cu toate astea, pe agenda ședinței de guvern de astăzi nu e decât șpaga numită PNDL 3. Nimic altceva nu e pe agendă

Cu toate astea, o să îl vedeți pe el sau pe vreun lache în zilele următoare cum descoperă “cu surprindere” ce n-a făcut bine Ioana Mihăilă la MS”, a scris Voiculescu pe Facebook. 

Citește și: ”Vlad Voiculescu, acuzații EXPLOZIVE: Florin Cîțu negociază cu PSD de săptămâni bune, împotriva poporului român”