MENIU

Viscolul și ninsorile au făcut ravagii în județul Brăila. 19 localităţi aur rămas fără energie electrică

Foto arhivă

Zăpada și viscolul căzute toată ziua de ieri și azi noapte în Brăila au lăsat fără curent 19 localități din județ. Din cauza drumurilor impracticabile o gravidă a fost preluată de un echipaj SMURD, 

Căderile de zăpadă din timpul nopţii au dus la întreruperea alimentării cu energie electrică în 19 localităţi din judeţul Brăila, iar din cauza drumurilor impracticabile o gravidă a fost preluată de un echipaj SMURD, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, Ştefan Stoian.

Cele 19 localităţi fără energie electrică, care au în total 5.000 de consumatori, sunt: Odăieni, Chioibăşeşti, Chichineţu, Berlescu, Perişoru, Târlele Filiului, Ioneşti, Batogu, Comăneasca, Urleasca, Ţepeş Vodă, Movila Miresii, Esna, Gemenele, Găvani, Avântul, Rămnicelu şi Horia.

Se intervine cu patru echipe ale Electrica Brăila pentru remediarea problemelor.

Din cauza vremii nefavorabile, un echipaj SMURD a preluat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o femeie gravidă din localitatea Jirlău. Aceasta a fost predată în siguranţă, la Făurei, echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Brăila, care a transportat-o la Maternitatea Brăila.