MENIU

Virgil Popescu: Turismul va fi prioritar in această vară

Turismul românesc își va reveni relativ repede din criză și chiar poate beneficia de pe urma faptului că românii se vor simţi mai în siguranţă în ţară, a declarat, luni, ministrul Economiei, Virgil Popescu, la Realitatea Plus. 

"Eu cred că românii se vor gândi la călătorie când se vor simţi în siguranţă şi se vor simţi în siguranţă în ţara lor. Eu cred că turismul românesc va fi prioritar în această vară. Toţi sperăm ca să ridicăm din restricţiile impuse (...) pentru că oricât am vrea noi la Ministerul Economiei, (...) atât timp cât din partea celor care răspund de sănătatea populaţiei nu avem un verde, un green light nu putem face mare lucru", a afirmat Virgil Popescu, la emisiunea ,,Legile Puterii" de la Realitatea Plus.

Ministrul Economiei a mai afirmat că Executivul se va implica proactiv în ajutorarea turismului.

"Vom pune la punct şi pachete de sprijin pentru zona turismului din acel program pentru IMM-uri şi îi vom ajuta pe hotelieri, pe cei de la malul mării, pe cei de la munte, să respecte noile cerinţe pe care Ministerul Sănătăţii le-ar putea pune în condiţiile în care s-ar relaxa acest lucru şi turismul s-ar putea practica în România", a precizat Popescu.

Mai multe articole despre:
virgil popescu criza turism