MENIU

Virgil Popescu, reacție după agresiunea de la moțiune: „În semn de PROTEST nu voi mai prezenta. O să depun în scris răspunsul la moțiune”

Virgil Popescu / Foto: Inquam Photos - Octav Ganea

Virgil Popescu - ministrul Energiei nu va mai prezenta răspunsul la moțiunea simplă, după scandalul din plen. El spune că să depună în scris răspunsul la moțiunea USR.

„Colegii mei se vor reuni astfel încât să nu se mai întâmple așa ceva. În această sesiune lucrurile revin la unele la care nu mă simt bine, în largul meu. Un alt coleg a fost bruscat în sesiunea trecută. Chestorii sunt tot colegi de-ai noștri. În semn de protest nu voi mai prezenta. O să depun în scris răspunsul la moțiune.

Nu e vorba de teamă, ci de tras un semnal de alarmă, că nu suntem în perioada interbelică, o perioadă de tristă amintire”, a spus Virgil Popescu, luni, după ce ședința pentru dezbaterea moțiunii a fost suspendată.

Ședința a fost suspendată după ce liderul AUR - George Simion i s-a alăturat la microfon ministrului și i-a spus: Ești un hoț! Moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, ar fi trebuit dezbătută, luni, în Parlament, urmând ca miercuri să fie supusă votului în plen. 

Dezbaterile pe MOȚIUNEA împotriva ministrului Energiei au fost suspendate! SCANDAL între Virgil Popescu și George Simion

Mai multe articole despre:
virgil popescu reactie motiune