MENIU

Viorica Dăncilă revine în forță: "Am fost trădată. Totul a fost dirijat de Ciolacu, Simonis și Stănescu"

Viorica Dăncilă revine în forță: "Am fost trădată. Totul a fost dirijat de Ciolacu, Simonis și Stănescu"

Fostul premier Viorica Dăncilă a afirmat că guvernul PSD pe care l-a condus a căzut din cauza trădării colegilor din partid, în frunte cu actualul lider, Marcel Ciolacu. 

Invitată joi seară, la un post TV, Dăncilă a afirmat că moțiunea de cenzură în urma căreia Guvernul pe care-l conducerea a fost demis a trecut cu sprijinul liderilor Marcel Ciolacu, Alfred Simonis și Paul Stănescu.

”Am primit asigurări că această moțiune nu va trece. Marcel Ciolacu mi-a arătat calcule că vom avea minimum 241 de voturi. Mi-a garantat cu o zi înainte. Am discutat și la Senat, mi-au garantat că nu există nicio fisură. Mi-am dat seama că am fost trădată din PSD. Marcel Ciolacu a dirijat toate acest lucruri, alături de Simonis. Mai mulți dintre cei care au votat moțiunea au spus că au discutat cu Ciolacu," a afirmat Dăncilă.

"Am pierdut guvernarea, au dat jos un guvern și tot ei l-au acuzat pe Liviu Dragnea că a dat jos două guverne. (...) Au procedat la fel ca Liviu Dragnea. După ce a trecut moţiunea de cenzură am primit un mesaj în care îmi spune că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat. (...) Mi-am dat seama că ei au avut un plan al lor pentru a prelua partidul şi că nu a contat nici guvernarea, nici dorinţa primarilor. A venit Ionel Arsene de la Neamţ mi-a spus că toţi sunt strânşi că Marcel Ciolacu i-a convins să îmi dau demisia în marea majoritate.Ei au avut un plan al lor pentru a prelua partidul și nu a contat nici guvernarea, nici ce au lăsat în urmă.”, a precizat Viorica Dăncilă, joi seara, la Antena 3.
Mai multe articole despre:
Dancila tradata ciolacu simonis stanescu