MENIU

Dăncilă începe epurările în teritoriu. Președintele PSD, în turneu cu Teodorovici și Fifor

Viorica Dăncilă și-a început, vineri, primul turneu în țară ca lider suprem al PSD. Șefa Executivului face o serie de vizite în Brăila, Galați și Tulcea. Vizitele sunt politice, nu guvernamentale, iar scopul ar fi reformarea filialelor cu slabe rezultate la europarlamentare, în perspectiva prezidențialelor din toamnă, potrivit Realitatea TV. 

Viorica Dăncilă este în turneu. Proaspăt aleasă preşedinte al PSD, şefa Executivului face o serie de vizite în judeţe pentru a discuta cu organizaţiile partidului. Astăzi merge la Brăila, Galaţi şi Tulcea, alături de Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor. Analiza alegerilor pierdute, dar și planurile pentru următoarea campanie sunt principalele teme ale acestor întâlniri.

Prima oprire este la Brăila, unde se întâlnește, în cadru formal, cu cei din conducerea organizaţiei judeţene a PSD.

Următoarea escală este Galaţi. Potrivit informaţiilor transmise organizaţiei teritoriale, Viorica Dăncilă va susţine o conferinţă de presă alături de europarlamentarul Dan Nica, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Galaţi.

A treia escală a liderului PSD va fi Tulcea. Potrivit declaraţiilor liderilor social-democraţi, scopul acestor vizite în teritoriu este testarea şi întărirea organizaţiilor judeţene în perspectiva campaniei pentru prezidenţialele din toamnă. 
Mai multe articole despre:
Eugen Teodorovici Mihai Fifor Viorica Dăncilă