MENIU

Viorica Dăncilă a pus piciorul în prag: Nu sunt la comanda nimănui

Premierul Viorica Dăncilă iese la atac după ce, în şedinta CEx al PSD, şi-a impus punctul de vedere privind organizarea unui Congres Extraordinar chiar la sfârşitul lunii iunie. "Nu sunt la comanda nimănui" a afirmat Dăncilă, precizând că singura intenţie este să facă bine si să repună PSD pe linia de plutire în timp util pentru a putea face o propunere serioasă la alegerile prezidenţiale. 

”Într-un partid este normal să nu avem același punct de vedere. Faptul că Paul Stănescu și-a dat demisia mie îmi pare rău, am încercat să-l conving să nu facă acest lucru, dar mi-a spus că este din motive personale. Nu regret absolut deloc să i-am adus aproape de partid pe Paul Stănescu şi Gabriela Firea", a afirmat Dăncilă.

Şefa PSD şi a Guvernului a explicat şi de ce a susţinut ideea organizării unui Congres cât mai rapid. "Trebuie să reglăm foarte multe lucruri: în primul rând trebuie să dăm legitimitate conducerii să își asume rezultatul la alegerile prezidențiale. Acest Congres va fi unul premergător acelui Congres în cadrul căruia se va alege candidatul la prezidențiale. Timpul ne presează, de pe 11 iulie trebuie să începem să strângem semnături pentru prezidenţiale."

Dăncilă le-a răspuns şi celor care o acuză că ar reprezenta interese ostile PSD. "Chiar credeţi că atunci când vrei să schimbi lucurile în bine trebuie să fi la comanda cuiva?". 

Mai multe articole despre:
PSD Liviu Dragnea Viorica Dăncilă