MENIU

Violul din Caracal: Declaraţii şocante ale mamei fetei agresate. Ce i-au făcut suspecţii

<p>Violul din Caracal: Declaraţii şocante ale mamei fetei agresate. Ce i-au făcut suspecţii</p>

Mama fetei din Caracal violate chiar în ziua majoratului de patru bărbaţi, dintre care unul este militar la baza NATO de la Deveselu, a declarat, la Realitatea TV, că pentru fata ei coşmarul continuă. "Dacă până acum au încercat să ne cumpere cu bani, acum au trecut la ameninţări", a explicat mama fetei. 

Fata de 18 ani a primit ieri, pe Facebook, un mesaj în care i se spunea că deşi cei care au agresat-o vor merge la închisoare, vor rămâne persoane în libertate care îi pot face rău. "A fost jicnită şi umilită în aceste mesaje. I s-au adresat cuvinte extrem de urâte", a continuat mama fetei.

Legat de ameninţările pe Facebook, acesta a mai spus că urmează să meargă cu avocatul lor să facă plângere la Poliţie. "Fiica mea i-a spus persoanei respective că va arăta mesajele Poliţiei", a completat femeia.

Acesta a mai explicat că părinţii agresorilor au venit să le ofere bani. "La început am crezut că sunt oameni cărora le pare rău pentru ce s-a întâmplat. Am stat de vorbă cu ei", a mai spus mama fetei.

"Nu se simte bine, nu a vrut să meargă la psiholog. Aşteaptă să se facă dreptate, să vadă că nemercii ăia primesc o pedeapsă. Nu mai vrem să se mai întâmple acelaşi lucru şi altor fete, pentru că ei vor continua", a mai spus mama fetei.

Inspecţia Judiciară, sesizată în cazul violului din Caracal. Fata, violata de 4 bărbaţi, de ziua sa

Viol tras la indigo. Tânăra abuzată de ziua ei, dezvăluiri cutremurătoare: "Nu mi-am imaginat că..."

Violul de la Vaslui, tras la indigo la Caracal. La 18 ani, violată de patru tineri, de ziua ei